Изображение
Дорогие форумчане!
В связи с невыносимой заспамленостью форума, которая раздражает участников конференции и модераторов, администрация была вынуждена внедрить ряд антиспамерских действий:
- теперь минимальное количество символов в сообщении - 50. Это сделано, чтобы сразу выявить человека размещающего одни смайлы ради количества сообщений.
- размещать ссылки могут только пользователи с количеством сообщений от 100. Если будут замечены спамеры набивающие сообщения, они буду удалены.
Старые темы будут почищены от ссылок и выявленные спамеры также будут удалены.
Приносим свои извинения за предоставленные неудобства перед пользователями, которые будут вынуждены из-за спамеров и ботов терпеть некоторые ограничения, но нам хочется верить, что мы меняемся к лучшему для Вас!
С любовью, администрация Киевского семейного портала

Чоловік перестав дарувати подарунки. Він правий?

разговоры о межличностных отношениях и совместной жизни
Evelyn
Наш человек

Сообщение Evelyn » 07 авг 2023, 18:00

Чи нормально. що чоловік взагалі не дарує подарунки? Новий рік взагалі нічого, вже другий рік поспіль. День народження вже три роки поспіль лише квіти та цукерки. Він пояснює це тим, що зараз не ранній час, щоб щороку подарунки дарувати( я вважаю це неправильно. Адже ДР і так раз на рік, можна щось дружині подарувати купити, накопичити елементарно. Ніфіга нічого.
Спочатку, коли зустрічалися, дарував золото, дарував телефони, робив сюрпризи. А зараз взагалі ні. І не хоче особливо. Щоправда, раніше він дуже добре заробляв. Він працював нелегально і заробляв добре. А зараз працює простим водієм. Різниця, звичайно, колосальна. Але я не думала, що різко припиняться будь-які подарунки. Причому я йому завжди дарую. А він ні.
Як вважаєте, він правий?
Котли українсько-польського виробництва Вихлач-УА - https://wichlacz.ua/

Липучка
Наш человек

Сообщение Липучка » 31 окт 2023, 12:08

А я кий у вас взагалі бюджет? Зараз багатьом взагалі-то не до подарунків...

Ellva
Наш человек

Сообщение Ellva » 21 фев 2024, 14:54

Авжеж, кожній жінці приємно отримувати подарунки, але, можливо, зараз й справді не найкращі часи.

Вернуться в «Психология отношений»