Ми в розпачі. На руках квитки, а зібрана дуже маленька сума, я не знаю, що робити, завтра треба йти до лікаря за довідкою в направленням до невролога в Трускавці. Житло забронювали. 50 тис. це не під ємна сума. Благаємо Вас про допомогу і поширення інформації про Ксенію!!!
Вчора ми приїхали з села, а сьогодні у Ксенії розпочався в центрі табір, сьогодні діти каталися на конях, Ксенії дуууже сподобалось!
Дитина з інвалідністю — не помилка Бога
Наші діти не є покаранням. Вони не є випадковістю.
Бог створив кожну дитину унікальною. Такою, якою вона є.
І навіть коли шлях важкий, коли серце мами плаче від втоми, страху чи болю, Господь залишається поруч.
Можливо, наші діти прийшли у цей світ, щоб навчити нас безумовної любові. Навчити терпінню. Навчити бачити душу, а не діагноз.
Іноді люди бачать лише інвалідність.
Бог бачить Своє дорогоцінне дитя.
Іноді люди бачать обмеження.
Бог бачить безмежну цінність людини.
Наші діти можуть не бути схожими на інших, але вони так само створені за образом Божим і так само глибоко Ним улюблені.
Тому сьогодні я хочу сказати кожній мамі особливої дитини: не втрачайте надії. Бог бачить ваші сльози, вашу боротьбу, ваші безсонні ночі та вашу любов.
І навіть тоді, коли ви не розумієте Його плану, пам'ятайте: у Божих очах ваша дитина — справжній скарб.
Бо любов Бога не залежить від діагнозів. Вона безумовна. Як любов матері до своєї дитини.
Надходження на карту Монобанка:
5000 грн Петро Васильєв з коментарем: «На лікування Ксенії»
4000 грн Іван Дячук
Реабілітація м. Трускавець з 29.06.2026 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 51 210 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
.jpg)
.jpg)
.jpg)