бланков нету до сих пор, говорят.. благо у дедушки какой-то там полковник знакомый...

Viangiza писал(а):бланков нету до сих пор, говорят..
Viangiza писал(а):ура!!! я забрала паспорт!!!
бланков нету до сих пор, говорят.. благо у дедушки какой-то там полковник знакомый...
Arlenok писал(а):Обошлось мне это в 390 грн.
Amura писал(а):Arlenok, делись секретом, как чего, куда, кому? )))
Viangiza писал(а):это еще дешево!!!!!!! я летом делала - 560грн!
Amura писал(а):Arlenok, че то не пойму, а ты чего экзамены не пересдавала? и почему одни говорят, надо сдавать, а ты вот так легко и просто получила новые.
"25. Особи, які керують транспортним засобом (якщо це підтверджено відповідними документами), обмінюють посвідчення водія без складення іспитів.
26. Особам, які протягом останніх 12 місяців не керували транспортними засобами, обмін посвідчень водія проводиться після складення теоретичного і практичного іспитів без обов'язкового додаткового їх навчання в закладі з підготовки водіїв.
27. Обмін посвідчення водія, не придатного для користування (зіпсованого, записи в якому не читаються тощо), проводиться згідно з пунктами 25 і 26 цього Положення.
Обмін посвідчення водія у зв'язку із зміною особистих даних власника (прізвище, ім'я та по батькові) проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну, згідно з пунктами 25 і 26 цього Положення. "
Lana писал(а):Девочки, если есть подтвержденный стаж, то экзамены по вождению сдавать не нужно
Добавлено спустя 4 минуты 43 секунды:"25. Особи, які керують транспортним засобом (якщо це підтверджено відповідними документами), обмінюють посвідчення водія без складення іспитів.
26. Особам, які протягом останніх 12 місяців не керували транспортними засобами, обмін посвідчень водія проводиться після складення теоретичного і практичного іспитів без обов'язкового додаткового їх навчання в закладі з підготовки водіїв.
27. Обмін посвідчення водія, не придатного для користування (зіпсованого, записи в якому не читаються тощо), проводиться згідно з пунктами 25 і 26 цього Положення.
Обмін посвідчення водія у зв'язку із зміною особистих даних власника (прізвище, ім'я та по батькові) проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну, згідно з пунктами 25 і 26 цього Положення. " (Постанова КМУ № 522 від 20.05.09)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 15 гостей
Быстрая регистрация и авторизация через социальную сеть ®