Доброго дня всім!
Хто може порадити дієвий засіб від проблем з травленням у п'ятирічної дитини? Підозра на причину розладу - нетипова їжа, прянощі

Swat писал(а):Хто може порадити дієвий засіб від проблем з травленням

LOnee писал(а):Ой, так у вас скорей всего дисбактериоз. Нужно просто пробиотики пропить. У нас тоже такое был, врач посоветовал Биогая попробовать. Нам помогло.

Скоріше за все ви могли підірвати секрецію підшлункової залози...але самолікування можете нашкодити
  Скоріше за все ви могли підірвати секрецію підшлункової залози...але самолікування можете нашкодити 
Swat писал(а):А хіба можна дітям пробіотики давати? І шо воно таке Биогая, на скільки шкідливе?
Nikk писал(а):Я читала. що Біогая зроблена на основі спеціального штаму з молока мам, тому воно не можу бути шкідливим взагалі. Я синочку давала, та і сама теж пила, правда я пила в цілях профілактики, а от малому дуже швидко допомогло.
LOnee писал(а):Ой, так у вас скорей всего дисбактериоз. Нужно просто пробиотики пропить. У нас тоже такое был, врач посоветовал Биогая попробовать. Нам помогло.

Elza писал(а):LOnee писал(а):Ой, так у вас скорей всего дисбактериоз. Нужно просто пробиотики пропить. У нас тоже такое был, врач посоветовал Биогая попробовать. Нам помогло.
а при дерматитах випадково не допомагає?
AnnaMishenko писал(а):БИогая - это ваще как зеленка, помогает от всего
Вернуться в «Здоровье ребёнка»
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 6 гостей
Быстрая регистрация и авторизация через социальную сеть ®