Изображение
Дорогие форумчане!
В связи с невыносимой заспамленостью форума, которая раздражает участников конференции и модераторов, администрация была вынуждена внедрить ряд антиспамерских действий:
- теперь минимальное количество символов в сообщении - 50. Это сделано, чтобы сразу выявить человека размещающего одни смайлы ради количества сообщений.
- размещать ссылки могут только пользователи с количеством сообщений от 100. Если будут замечены спамеры набивающие сообщения, они буду удалены.
Старые темы будут почищены от ссылок и выявленные спамеры также будут удалены.
Приносим свои извинения за предоставленные неудобства перед пользователями, которые будут вынуждены из-за спамеров и ботов терпеть некоторые ограничения, но нам хочется верить, что мы меняемся к лучшему для Вас!
С любовью, администрация Киевского семейного портала

ГРИНЕВА КСЕНИЯ 5 лет. ДЦП. Мечтает ходить ножками!!!

помощь нуждающимся и больным деткам и детским домам Украины, волонтерство и благотворительность
Правила форума
Размещать сообщения в теме Волонтерство и благотворительность необходимо со всеми справками, телефонами координаторов и подробными сведениями о больницах, чтобы информацию можно было проверить. Спасибо за понимание!
tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 18 мар 2026, 08:52

Залишилось 5 днів.

Здрастуйте наші друзі та помічники. У Ксюшеньки все гаразд. Весна та настрій відповідний.
Ксюша перестала приймати ліки, які виписувала невролог. За 3 місяці знову підемо на плановий огляд до невролога.
Ксюша навчається останній тиждень, а з понеділка у школі починаються канікули, але у Ксюші канікул не буде, у нас із понеділка починається реабілітація. У п'ятницю треба сходити до педіатра і взяти довідку про епідоточення.

Погасили борг за візок 5000 грн. Максименко Сергій. Велике дякую за підтримку та допомогу.
Дякуємо за Вашу небайдужість та добре серце!!!!!

Надходження на картку Монобанку:
7000 грн Петро Васильєв
45 грн Іщенко Андрій
Надходження на карту ПриватБанка:
200 грн Федотова А.

Реабілітацію перенесено на 23 березня 2026 р.
ЗАЛИШИЛОСЬ 5 ДНІВ!!!

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 18 534 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Изображение
Изображение
Изображение

tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 26 мар 2026, 09:51

Ми на реабілітації. Дуже потрібна Ваша підтримка!!!
Надходження на карту Монобанка:
45 грн Іщенко Андрій

IMG_8716.jpeg
IMG_8720.jpeg
IMG_8694.jpeg
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.

tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 30 мар 2026, 08:07

Здрастуйте наші друзі та помічники. Вибачте, що не писала новини про Ксюшу, але не було змоги.
У Ксенії розпочався другий трудовий тиждень. Реабілітація проходить дуже добре, Ксенія як завжди працює не шкодуючи сил. Старається на всіх заняттях і завжди посміхається. Як би не було їй важко, вона посміхається і радіє життю. Жартує з інструментами, її знають усі, навіть ті, у кого вона не займається. А ось вихідні у нас минули не дуже. У Ксенії знову безсоння. Наступного тижня хочу її записати на прийом до невролога, що нам робити з безсонням. Поки приминали ліки, все було добре, а зараз знову. Вона нервує, що не може заснути і разом із нею і я не сплю.
Наприкінці першого тижня, Ксюша помітно втомилася і розслабилася, почала гірше ходити - це нормально, але після вихідних Ксюша стала міцнішою і стала впевненішою та рівнішою ходьба. Так буде і після другого тижня, але відпочивши два-три дні Ксюша помітно зміцніє.
У Ксюші дуже насичений графік:
Ходьба G-EO;
Логопед
Масаж
ЛФК
Медово-воскове обгортання
Басейн
Ходьба на підвісній
Рефлексотерапія (акупунктура)
Ми в клініці з 9-00 до 14-00, але Ксюша ще приїжджаючи додому їсть і робить свою обов'язкову зарядку: зміцнення шиї та спини і стоїть самостійно біля опори для страховки. Хоча за домашню зарядку під час реабілітації я їй нічого не говорю, це її бажання.

Закрити збір можна лише завдяки великій кількості людей.
На превеликий жаль, у нас немає таких знайомств та зв'язків з такими людьми, які б змогли закрити збір. І все, що мені залишається, це просити небайдужих людей допомогти Ксюшеньці.
Будь-яка сума подарує нам велику надію! Благаємо про допомогу!

Надходжень не було.

МИ НА ЛІКУВАННІ!!!
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 12 603,65 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

КСЕНІЯ ПРАЦЮЄ!!!!
https://youtube.com/shorts/fJGc1OhMTB0?si=1lRfc1DLo7mSYWM-

Изображение
Изображение
Изображение

tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 01 апр 2026, 10:03

БЛАГАЄМО ПРО ДОПОМОГУ!!! МИ НА ЛІКУВАННІ!!!
ЗБІР СТОЇТЬ НА МІСТІ, А СУМА ЩЕ ДУЖЕ ДУЖЕ ВЕЛИКА!!! ТРЕБА 12 603 ГРН
Дуже не хочеться знов влазити в борги

Якби Ви тільки знали, як Ксюша хоче ходити, як вона працює, долаючи біль та втому. Ксюша ще маленька, але за своїми силами, впертістю та працею вона доросла. А уявіть собі, як бігатиме моє маля, а не... . Я дуже хочу, щоб Ксюшенька була щасливою! Мені інколи сниться, як Ксюша ходить, дуже погано, але ходить сама!
Реабілітації – це ШАНС для Ксюші ходити самостійно!

Я сподіваюся на хороший результат, і що незабаром Ксюшенька нас радуватиме і ходитиме самостійно! Немає нічого страшнішого ніж бачити і відчувати коли хворіє твоя дитина. Я, як мама особливої дитини всім серцем сподіваюся, що ОБОВ'ЯЗКО настане той час, коли моя донечка ходитиме, бо тільки віра змушує нас йти вперед і сподіватися на краще!!!

Надходжень не було.

МИ НА ЛІКУВАННІ!!!
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 12 603,65 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Изображение
Изображение

tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » Сегодня, 08:53

Доброго ранку наші друзі та помічники. На превеликий жаль збір так і не вдалося закрити. Знову влізли у борги, але нічого, я думаю впораємося, адже головне результат та мета до якої ми прагнемо і маємо все подолати!!!!! Ми не опускаємо руки і робитимемо все можливе та не можливе!
Ксюша після реабілітації почувається добре, після кожного курсу у неї покращується ходьба, вона краще тримає спину, значно знижується танус у м'язах, рухи стають легшими та вільнішими. Дякую кожному доброму серцю, що допомагаєте та підтримуєте моє сонечко. Низький Вам уклін!
Сьогодні нас запросили до центру юних натуралістів на ярмарок, ми теж продаватимемо смакоти і всі виручені гроші підуть на ЗСУ. Правда погода не дуже і я думала, що ярмарок перенесуть на інший день, але все залишилося в силі, тому одягаємося тепліше, але сподіваємося, що ярмарок проходитиме в приміщенні.

Надходження на картку Монобанку:
500 грн Ляхова Оксана
Надходження на картку ПриватБанку:
500 грн Івлєва Н.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 11 603,65 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться в «Волонтерство и благотворительность»